Retur
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Societatea noastra va ofera un termen de 20 zile lucratoare, de la data primirii coletului, in care ne puteti notifica in scris, ca doriti returnarea produsului.  Tot in acesta perioada este necesar sa ajunga produsul, pe care doriti sa-l returnati, la societatea noastra.

Echipa noastra doreste sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Clientii me2you.ro pot returna produsele cumparate in termenul amintit mai sus, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Societatea noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

ATENTIE!
Produsele se vor returna in ambalajul original si fara a fi deteriorat sau fara a prezenta urme de purtare.
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor!
Nu primim colete cu ramburs!
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului catre ME 2 YOU MARKET SRL