Cum sa iti organizezi eficient bijuteriile


Cum sa iti organizezi eficient bijuteriile! Afla propunerile noastre!

      Ti se intampla deseori sa descoperi ca nu ai mai purtat o anumita bijuterie de mult timp pentru ca  se pierduse printe celelalte accesorii cumparate?  Ai realizat ca porti de multe ori aceleasi acesorii doar pentru ca ti-e greu sa gasesti bijuteriile la care te gandeai initial? Iata cum sa iti organizezi bijuteriile astfel incat sa te bucuri de fiecare in parte.

      In primul rand, sorteaza accesoriile pe care le porti zilnic de cele pe care le porti doar la evenimente, ocazii speciale , apoi separa-le pe categorii. Le poti sorta pe culori, stiluri, materialul din care sunt facute sau in functie de frecventa cu care le porti.

 
       Pentru depozitarea lor, poti folosi casete de bijuterii clasice sau cutii transparente, pentru a-ti fi mai usor sa le identifici, pe care le gasesti in orice magazin de decoratiuni.

       Pentru cerceii cu surub poti folosi o  cutie speciala sau iti poti construi una, adaugand putin burete intr-o cutie normala  din carton.

       Colierele pot fi agatate fie intr-o rama,fie pe busturi sau statuete . De asemenea, daca vrei sa le ai la indemana  isi gasesc locul foarte bine pe un suport de prosop pe care ai agatat mai multe carlige.


  


       Daca ai un sertar liber , bijuteriile tale se vor aseza foarte bine in boluri, farfuri  sau tavite.

   

       Organizandu-ti bijuteriile vei evita ca acestea sa se incurce, sa se rupa, vei  economisi timp si sa iti vei crea tinute noi in fiecare zi!