Brosa, un accesoriu versatil ! Sapte modalitati de a transforma orice tinuta intr-una extraordinara !

Accesoriu iconic al tuturor timpurilor, brosa poate aduce originalitate si rafinament unei tinute simple. Descopera 7 modalitati de a transforma orice tinuta intr-una extraordinara !

Cadoul perfect
Cu totii stim ca femeile sunt putin mai dificile cand vine vorba de cadoul perfect, dar mai ales cand vine vorba de bijuterii din argint.
Asa ca ne-am gandit sa venim in ajutorul dvs cu cateva idei legate de cadoul perfect dupa personalitatea fiecarei persoane.
Vara aceasta se poarta bucuria
Haideti sa lasam sentimentul de bucurie sa ne inunde sufletele prin culorile vesele ale verii
Cum sa iti organizezi eficient bijuteriile
Ti se intampla deseori sa descoperi ca nu ai mai purtat o anumita bijuterie de mult timp pentru ca  se pierduse printe celelalte accesorii cumparate?  Ai realizat ca porti de multe ori aceleasi acesorii doar pentru ca ti-e greu sa gasesti bijuteriile la care te gandeai initial? Iata cum sa iti organizezi bijuteriile astfel incat sa te bucuri de fiecare in parte.
Cum purtam perlele ?

Perlele, un accesoriu intotdeauna la moda, exprima  feminitate, puritate si eleganta.

Cunoscute inca din Antichitate, asociate de-a lungul timpului cu inalta societate,roialitatea, perlele sunt un produs al naturii fermecator, ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

In perioada 29-30 noiembrie suntem black…de Black Friday
Daca citesti aceste randuri cu siguranta te vei bucura cand o sa stii ca pentru toate produsele achizitionate prin intermediul site-ului in perioada 29-30 noiembrie vei beneficia de reducere de 10% din valoarea comenzii.